Λίγα λόγια για εμάς

 • Ένα φιλόξενο περιβάλλον που αγκαλιάζει κάθε μικρό παιδί.

  Μέσα από το παιχνίδι και την ψυχαγωγία, τη μουσική και το τραγούδι, την παράσταση και τη ζωγραφική, το κουκλοθέατρο και το παραμύθι, επιδιώκουμε την ψυχική και πνευματική καλλιέργεια του παιδιού, ώστε να εισέλθει ομαλά στο χώρο της μάθησης.
  ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Μαίρη Σταμέλου
   Διεύθυνση

   Μαίρη Σταμέλου

   Διεύθυνση

   Είμαι η ιδρύτρια και ιδιοκτήτρια του Παιδικού σταθμού –Νηπιαγωγείου «Το Τρενάκι». Οι σπουδές μου αφορούν την εκπαίδευση στην προσχολική αγωγή.

   Το 1996 επιθυμώντας να προσφέρω ότι καλύτερο στα παιδιά της προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας και έχοντας ήδη πολυετή εμπειρία στο χώρο του παιδιού, αποφάσισα να ιδρύσω «Το Τρενάκι». Ένα οικογενειακό, καλαίσθητο και λειτουργικό σχολείο. Ένα σχολείο που θα γινόταν η προέκταση του οικογενειακού χώρου κάθε παιδιού. Είμαι υπεύθυνη εσωτερικού ελέγχου του σχολείου μας (έλεγχος, ενημέρωση και συνεχής παρακολούθηση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων).

  • Στέλλα Σταμέλου
   Διεύθυνση

   Στέλλα Σταμέλου

   Διεύθυνση

   Είμαι συνιδιοκτήτρια του Παιδικού σταθμού –Νηπιαγωγείου «Το Τρενάκι». Έχοντας κάνει σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών και ακολουθώντας την οικογενειακή κουλτούρα για την παροχή υπηρεσιών, με υψηλή προστιθέμενη αξία, στην προσχολική και πρώτη σχολική ηλικία εργάζομαι στο Τρενάκι από το 1998. Είμαι υπεύθυνη για τη Διαχείριση του Ανθρώπινου Δυναμικού, την Εξυπηρέτηση Πελατών, των Οικονομικών Πόρων, τη Στρατηγική Ανάπτυξη του Σχολείου, καθώς και των Εκπαιδευτικών και Καλλιτεχνικών Εκδηλώσεων. 

  • Εβελίνα Σακελλάρη
   Παιδαγωγός

   Εβελίνα Σακελλάρη

   Παιδαγωγός

   Ονομάζομαι Εβελίνα και έχω αποφοιτήσει από το Τμήμα Παιδαγωγικής Επιστήμης της Προσχολικής Ηλικίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

   Εργάζομαι στο Τρενάκι από το 2009 και είμαι η υπεύθυνη παιδαγωγός του νηπιαγωγείου. Αγαπώ να δουλεύω με τα παιδιά, να τα προετοιμάζω για την επόμενη σχολική βαθμίδα και ενθουσιάζομαι με τη συνεχή εξέλιξή τους. Αισθάνομαι πάντα περήφανη για τους μαθητές μου.

    

  • Μαρία Ματσάγκου
   Παιδαγωγός

   Μαρία Ματσάγκου

   Παιδαγωγός

   Το όνομά μου είναι Μαρία και έχω σπουδάσει Βρεφονηπιοκόμος. Είμαι υπεύθυνη, οργανωτική με πολύ καλή γνώση του διδακτικού αντικειμένου μου και μεταδοτικότητα. Εργάζομαι στο Τρενάκι τα τελευταία 6 χρόνια και είμαι υπεύθυνη παιδαγωγός του προ – προνηπιακού τμήματος.

  • Γεωργία Κόρκου
   Παιδαγωγός

   Γεωργία Κόρκου

   Παιδαγωγός

   Ονομάζομαι Γεωργία και έχω αποφοιτήσει από το Παιδαγωγικό Τμήμα Προσχολικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Κρήτης. Εργάζομαι στο Τρενάκι από το 2009 ως υπεύθυνη παιδαγωγός του προ – νηπιακού τμήματος. Λατρεύω τα παιδιά και προσπαθώ πάντα να μετατρέπω τη παιδική μαθησιακή εμπειρία σε διασκέδαση.

  • Πέγκυ Δρακούλη
   Παιδαγωγός

   Πέγκυ Δρακούλη

   Παιδαγωγός

   Ονομάζομαι Πέγκυ και έχω σπουδάσει παιδαγωγός προσχολικής ηλικίας. Εργάζομαι στο Τρενάκι από το 2009. Είμαι υπεύθυνη του μετά – βρεφικού τμήματος. Με χαρακτηρίζει η υπομονή και η αγάπη προς τα παιδιά. Μου αρέσει να παίζω ατελείωτες ώρες μαζί τους και να τους μαθαίνω, μέσα από το παιχνίδι, τις πρώτες βασικές δεξιότητες που απαιτεί η ηλικία αυτή.

  • Μάχη Ευσταθίου
   Παιδαγωγός

   Μάχη Ευσταθίου

   Παιδαγωγός

   Το όνομά μου είναι Μάχη και έχω σπουδάσει βρεφονηπιοκόμος. Εργάζομαι στο Τρενάκι ως βοηθός παιδαγωγού. Λατρεύω ν’ απασχολώ δημιουργικά, να παίζω και να φροντίζω τα παιδάκια μας.

 • Μάθετε για τη σωστή και ομαλή ένταξη του παιδιού σας στο σχολείο μας!